Πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωση όλων μας να συνεισφέρουμε στην κοινωνία, στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Από την ίδρυσή μας γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομαδική δουλειά.

Είμαστε σε θέση, να βρίσκουμε εργασία στους κατάλληλους εργαζόμενους για την στελέχωση των καταστημάτων μας. Η εταιρεία μας, δίνει στο προσωπικό της τη δυνατότητα να διατηρούν μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή, καθώς αυτό αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ενίσχυση της αποδοτικότητας αλλά και της εργασιακής ικανοποίησης.
 
Η διαρκής εκπαίδευση καθώς και η συστηματική αλλαγή νοοτροπίας προς όφελος του καταναλωτή, συνδέονται άρρηκτα με την κουλτούρα του μοντέλου ηγεσίας μας. Σας περιμένουμε, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί την καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης. Επενδύουμε στους εργαζόμενούς μας και δεσμευόμαστε σε αυτούς ότι σεβόμαστε την ανταποδοτικότητά τους και την ηθική τους στάση, απέναντι στους συναδέλφους τους και τους καταναλωτές.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ:

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΩΣΙΜΩΝ
  • ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ
  • ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΛΑΣ
  • ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ                             

Παρακαλώ να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sign up for our newsletter for all the latest news and information
 
 
Δ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ  2ο χλμ Ε.Ο Καμινίων ΒΙ.ΠΕ. ΘΕΡΙΑΝΟ ΤΗΛ. 2610 671674
1ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΓΟΥ 214 , ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΤΗΛ. 2610 671596
2ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 78 ΤΗΛ. 2610 361797
3ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ 1  ΤΗΛ. 2610 427891
fbmin
email:info@paraskevopoulos-sm.gr
Website:www.paraskevopoulos-sm.gr